Masz przed sobą coś absolutnie wyjątkowego: rzemieślnicze, aksamitne tofu, wyprodukowane w rodzinnej manufakturze na bazie tradycyjnej dalekowschodniej receptury, przekazywanej z pokolenia na pokolenie. To tofu o smaku i konsystencji jakiej nie znałam wcześniej. Okazuje się, że naturalne, tradycyjne tofu nie potrzebuje żadnych sztucznych dodatków, chemicznych substancji czy konserwantów. By powstało potrzebna jest wiedza, najwyższej jakości ziarna soi (bez GMO) oraz domowy, tradycyjny zakwas. Jego smak jest nie do podrobienia: aksamitny, subtelny a konsystencja delikatna i jedwabista.

Rekomendowane artykuły

2 komentarze

  1. Małgorzata says:

    To jest najlepsze tofu w Polsce, jest naprawdę bezkonkurencyjne. Tak dobre tofu jadłam tylko w Japonii.
    Nie ma takiego tofu dostępnego w polskich sklepach, które miałoby choć odrobinę zbliżony smak do tego, które jest dostępne na Waszej stronie, zarówno to naturalne jak i wędzone smakują rewelacyjnie. Szczerze polecam.

    1. says:

      Dziękuję w imieniu manufaktury! Też tak uważam, prawdziwe tofu na zakwasie nie ma sobie równych. Pozdrawiam serdecznie.

Skomentuj iw Anuluj pisanie odpowiedzi

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *